Udskift cigaretter med en E cigaret i kampen for rygestop

Udskift cigaretter med en E cigaret i kampen for rygestop

Der er ikke længere nogen tvivl om, at det at ryge ikke er et klogt valg set fra et sundhedsfagligt syn. Eftersom det går op for flere og flere, er der tilsvarende også kommet alternativer på markedet, som hjælper til et rygestop. En af disse er E cigaretten. Selvom E cigaretten umiddelbart også er en cigaret, og derfor indeholder det afhængighedsskabende stof nikotin, er den faktisk en måde hvorpå man kan opnå det eftertragtede rygestop.

Med en E cigaret kan man nemlig selv i højere grad være med til at bestemme hvor meget nikotin der er i det, som man ryger – eller damper, som det heller i E cigarettens tilfælde. Er man derfor på udkig efter en måde at trappe sit nikotinforbrug ned på, er E cigaretten en god mulighed. Ved at vælge en e-juice, som indeholder et lavere niveau af nikotin end man er vant til, vil man gradvist kunne vænne sin krop af med nikotinen. Derved bliver E cigaretten faktisk et kvalificeret bud på en moderne metode til at slippe af med sin nikotinafhængighed på. Bliver man ved med at vælge e-juice til sin e cigaret, som indeholder stadigt mindre nikotin, vil det kunne lykkedes at slippe af med nikotin afhængigheden uden at skulle tage en såkaldt kold tyrker.

Efterhånden er der mange måder at vænne sig af med nikotinafhængighed på. Efter det blev almindeligt kendt hvilke konsekvenser det at ryge fører med sig sundhedsmæssigt, er der fremblomstret mange forskellige muligheder for at vænne sig af med vanen på. Der er dog ikke en enkelt ryger som er magen til en anden, og derfor er det heller ikke sikkert at samme rygestopsmetode virker på alle. E cigaretten er et moderne og mere utraditionelt bud på at slippe af med nikotinafhængigheden på, og det er bestemt det værd at give denne metode et forsøg.