Tag ridetimer på lokal rideskole

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Går du og drømmer om at lære at ride? Så er det bare med at komme i gang – ridning er både sundt, sjovt og spændende.

Det er aldrig for sent at lære denne ædle sportsgren som samtidig er en livsstil. Det er blot et spørgsmål om at finde en god rideskole som kan tilbyde undervisning af voksne elever.

Hvor kan jeg få ridetimer i Haderslev?

Hvis du leder efter en seriøs rideskole i Haderslev bør du tjekke Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen er en lokal rideklub med niveau og ambitioner. Klubben har til huse på Ridecenter Møllen – et moderne og vel udrustet ridecenter med alle de rette faciliteter, som står til rådighed for klubbens medlemmer.

image

Melder du dig ind i Rideklubben Møllen kan du for eksempel benytte det rummelige ridehus samt de udendørs ridebaner som kan anvendes til såvel dressur ridning som til ridebane springning. Har du selv en hest kan du få den opstaldet i en lækker og rummelig boks hvis underlag muges og skiftes efter aftale.

Du kan, såfremt du ikke selv har en hest, tilmelde dig hold undervisning på en af rideklubbens skoleheste. Og har du selv hest får du med et medlemskab af Rideklubben Møllen mulighed for at modtage privat rideundervisning ved en af de dygtige og kompetente beridere.

Få et spændende hesteliv på Rideklubben Møllen

Hos Rideklubben Møllen lægges der vægt på det sociale liv i klubben. Du kan som medlem vælge at tilmelde dig nogle af de mange stævner og øvrige arrangementer som i løbet af året afholdes i klub regi.

Hermed får du mulighed for at lære andre hesteglade mennesker at gøre samt lade dig inspirere af mere erfarne ryttere. Og så bliver du samtidig mange gode oplevelser rigere.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen og Ridecenter Møllen på klubbens hjemmeside rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder