Skønne smykker til jul

29 november 2021 Signe Hansen

advertorial

Er du gået helt i krise over juletiden? Den nærmer sig hurtigt, og du vil gerne købe noget utroligt, som får dine tætteste til at føle sig elsket – men hvordan kan man finde det helt rigtige?

Det har Carat Diamanter tænkt på, og hos Carat Diamanter kan du finde noget til manden, kvinden, børnene eller bedsteforældrene i dit liv! Smykkerne er alle utrolig elegante, og der er noget til enhver smag. Leder du efter noget stort og imponerende, som sætter prikken over i’et til dit gala event, så er der øreringe i 8 karat med safir og diamanter, som med deres stærke blå farve og flotte mønstre kunne feje fødderne væk på enhver beundrer. 

Leder du til gengæld efter noget tjekket til dine børn, kan du ikke gå galt med Carat Diamanters’s kæmpe udvalg af farverige ure. De er både smukke og seje – og forhåbentlig skal du bruge mindre tid på at prøve at få dine børn til at komme ud af døren til tide! 

 

image

Line&Jo vinder hver gang

Endelig er der et smukt udvalg af Line&Jo smykker. Line&Jo, et velkendt mærke baseret i København, arbejder med metaller af de beste kvaliteter. De skaber noget unikt med minimalistisk. Carat Diamanter’s udvalg er edgy og elegant, for den unge kvinde som gerne vil gøre noget ud af sig selv. Med Line&Jo handler det om at komme tættere på, for det minimalistiske kommer sammen med unikke detaljer, der gør at hver smykke har sin egen historie at fortælle. Alt arbejde er lavet med uhyre omsorg og kærlighed, og resultatet ses i denne samling som er antik men samtidig moderne og sofistikeret.

Du kan finde Carat Diamanter i Fields, Fisketorvet, og online. Carat Diamanter har åbent 70 timer om ugen, og vil altid gøre alt, for at give den absolut bedste kundeservice. Kig forbi, ring, eller send en besked, hvis du har nogle spørgsmål! 

Flere Nyheder