Skab variation i din bolig med flotte fototapeter

Gider du ikke længere ensfarvede og kedelige vægge i din bolig? Skal der ske noget radikalt nyt – men må forandringen helst ikke vælte dit budget? Så kan du med fordel overveje at investere i et par ruller fototapet.

Hvordan kan jeg dekorere med fototapet?

Der er mange måder hvorpå du kan pifte din bolig op ved hjælp af smart og dekorativt fototapet. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, da udvalget af fototapet anno 2020 er endog særdeles stort og varieret.

Fototapet findes i så mange afskygninger at du med sikkerhed vil kunne finde mindst eet fototapet som passer perfekt til dit temperament og til din indretnings stil. Og afhængig af hvilke rum i dit hus der skal dekoreres med fototapet kan du vælge og vrage blandt mange forskellige kategorier, for eksempel fototapet til børneværelset, fototapet med dyr, fototapet med blomster, eller de super flotte fototapeter med motiver fra verdens storbyer.

Er din datter en ægte hestepige vil hun sikkert elske et fototapet med live size heste og ponyer i fuld firspring. Din fodbold tossede søn vil hver morgen kunne nyde synet af verdens største fodbold arenaer fra sin seng – for disse fås også som fototapet. Og til de helt små finder du de sødeste fototapeter med tegneserie figurer, dyr, og hele eventyr universer med prinser, prinsesser, enhjørninger og andre fabeldyr.

Fototapet som decor element

Hvis du er til den lidt mere afdæmpede stil kan du tage et kig på de mere dekorative former for fototapet. Her finder du eksempelvis fototapet som skaber illusionen af en rå New Yorker murstensvæg – eller af et bibliotek som bugner af klassiske værker. Du kan også vælge et mere diskret og elegant fototapet med fine mønstre eller blomster motiver.

Du kan finde dit perfekte fototapet i den online shop på sohu-shop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *