Sæt fut i fejemøget til firmafesten med en mandlig stripper

Sæt fut i fejemøget til firmafesten med en mandlig stripper

Oplever du ofte, at det kan være lidt svært at sparke gang I folk til julefrokosten, når snapsen, silden og flæskestegen er taget af bordet? Dette er især tilfældet på arbejdspladsen hvor størstedelen af medarbejderne tilhører samme køn, og der derfor mangler lidt modspil fra det modsatte.

Giv julefrokosten kulør med en mandlig stripper

Er din arbejdsplads blandt de mange, som fortrinsvis er domineret af kvinder, er der dog ingen grund til at fortvivle – hjælpen er nær! For med en professionel mandlig stripper fra poledancer.dk kan du sætte liv i kludene, og sørger for, at ingen går fra bordet uden farve i kinderne og et smil om læben. Og du kan være 100% sikker på at skabe et minde om en julefrokost, dine kolleger sent vil glemme!

Hvad gør en mandestripper?

Mandestrip er gennem årene vokset fra sit tidligere image som en lidt halvpinlig affære med lumre mænd, der smed tøjet for penge. Nutidig mandestrip sætter kvinden i centrum, med alle de behov, lyster og grænser, hun måtte have. Hos poledancer.dk får du fuld medbestemmelse over sammensætning af aftenens program, så det kommer til at passe til målgruppen – det vil sige, ingen interaktion, flødeskum eller blindfolds til de mest bornerte damer i selskabet!

Du kan læse mere om, hvad en mandlig stripper kan tilbyde, på poledancer.dk