Regnmålere er den perfekte gave til manden, der har alt

06 oktober 2021 Jens Bomholt

advertorial

Du kender følelsen. Du skal ud at købe fødselsdags- eller julegave til kæresten, broren, faren eller vennen, der har alt og som aldrig ønsker sig noget som helst. 

Du ender som altid med at købe strømper eller en tilfældig bog, du finder i boghandleren. 

Det kan være, du skal skifte strategi og købe en gave, som han ikke selv regnede med eller havde tænkt på. Og her er regnmålere et rigtig god valg. 

En regnmåler i haven kan nemlig fortælle, hvor meget det har regnet siden sidst og det er værdifuld viden for den have-, dyre- og planteinteresserede. Særligt i de tørre måneder, hvor der er behov for vanding med vandslange eller vandkande, hvis det ikke regner nok fra oven. 

Regn regn regn

Det regner ofte i Danmark. Nogle gange føles det som om, at det regner konstant. Men det kan være svært at følge med i hvor meget, det rent faktisk har regnet i lige præcis dit nærområde. Og det er netop den viden, du har brug for, hvis du er interesseret i at vide, hvor meget regn eksempelvis staudebeddet har behov for på det tidspunkt af året. 

Der findes et hav af forskellige regnmålere og sensorer som har forskellige funktioner, og du skal derfor finde ud af, hvilken type og model der passer bedst til dine behov – eller til ham, du er på jagt efter en gave til.

I princippet kunne man lave sin egen regnmåler med en pind og en form for beholder, men de fleste vil hellere have en præcis og mere dekorativ regnvandsmåler i haven. Det skal være en, man gider se på året rundt, og den skal gerne pynte i haven og passe netop til dem, der bor i huset.

Derfor er det måske regnvandsmålere, du skal på jagt efter, når der igen skal købes gaver til ham, der har alt.

Flere Nyheder