Nyd din overdækket terrasse

19 september 2021 Lotte Hindsberg

Forstil dig at det er sommer, solen skinner, der er gang i grillen og du sidder sammen med dine gode venner og familie på din nye terrasse. Det er dage som der desværre er alt for få af i Danmark og derfor giver det også mening at have en hel eller delvis overdækket terrasse, så man kan benytte sig af terrassen, også når vejret ikke er helt perfekt.

Det betyder også at man kan bruge den om foråret, når vejret begynder at blive varmere, men det stadig er rart at få lidt læ. Der kan være stor fordel på overdækket terrasse priser, men det skyldes, at der kan være forskel på hvilke materialer der bruges.

 

Pas og plej din terrasse

Hvis du gerne vil have at din terrasse skal holde sig pæn i mange år, er det vigtigt at du passer og plejer den. Gå den derfor igennem med jævne mellemrum, undersøg for løse søm, rådne planker og skidt og snavs. Vask din træterrasse godt og grundig for skidt og snavs og brug efterfølgende plejende sæbe eller olie. 

Du kan også med fordel give din terrasse en omgang sandslibning. Her er det vigtigt at du kun bruger fint sand, da det ellers kan ødelægge træet. En sandslibning fjerner al gammel maling, plejende olier, alger, skidt og snavs. Sandslibningen efterlader træet nøgent og det er vigtigt at det efterfølgende bliver behandlet for at der ikke kommer skidt ned i træet. Husk at bruge en ordentlig maling. Passer og plejer du din terrasse og bruger en ordentlig maling, kan du have din terrasse i mange år. 

Skal du have lave en overdækket terrasse, kan du vælge selv at lave den eller du kan vælge at bruge en tømrer. Vælger du en tømrer er det en god ide at du får flere tilbud, inden du vælger en tømrer.

Flere Nyheder