Lad en revisor hjælpe dig med virksomhedens regnskaber

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Driver du en lille eller mellemstor virksomhed, eventuelt en opstarts- eller iværksættervirksomhed? Så ville du sikkert ønske, at du var fri for at bøvle med regnskab, moms og skat, og i stedet kunne bruge tiden på din virksomheds kerneområde. Og derfor bør du alliere dig med en dygtig og erfaren revisor.

Hvilken revisor i Glostrup skal jeg vælge?

Hvis du leder efter en dygtig revisor på den københavnske vestegn, nærmere betegnet i Glostrup, kan du med fordel vælge BG Revision. BG Revision er et lille revisions firma som i særdeleshed tilbyder hjælp til små og mellemstore virksomheder.

Som kunde hos BG Revision kan du således få hjælp til alle de opgaver vedrørende regnskab og bogføring du har brug for i det daglige, lige som BG Revision tilbyder kvalificeret rådgivning omkring virksomhedens økonomiske struktur og finansielle dispositioner.

BG Revision sætter en stor ære i at levere den rette service til netop din virksomhed og skræddersyr derfor gerne et tilbud om en revisor aftale indeholdende præcis de ydelser du og din virksomhed har behov for. Og så holder BG Revision ganske rimelige priser på bogføring og revision.

Hvad kan BG Revision tilbyde mig og min virksomhed?

Hos BG Revision kan du således få hjælp til alt hvad der vedrører årsregnskab, moms og skat. BG Revision varetager gerne den løbende bogføring af indtægter og udgifter i virksomheden og sørger for at den skyldige moms indberettes rettidigt.

Samtidig forestår BG Revision dit årlige regnskab og foretager udfærdigelsen af årsrapporten samt revisor påtegningen af regnskabet. Og på baggrund af din virksomheds økonomiske beskaffenhed kan BG Revision samtidig tilbyde rådgivning omkring eventuel omstrukturering eller omlægning af virksomhedens finansielle aktiviteter.

Hvis du ønsker yderligere information om hvad BG Revision kan tilbyde dig og din virksomhed kan du læse videre – og kontakte BG Revision – på hjemmesiden bgrevision.dk.

Flere Nyheder