Har du ikke råd til nye fliser på badeværelset?

Har du ikke råd til nye fliser på badeværelset?

Dit badeværelse kan få helt nyt liv med andre fliser, https://shop.badogfliser.dk/, men du behøver ikke skifte alle…

…tænk på badeværelsets vægge som væggene i resten af boligen. De er sikkert ens, men det gør det kun mere spændende, hvis en enkelt væg i rummet skiller sig ud fra resten. I stuen: måske med et tapet eller en anden farve? På badeværelset: med nogle andre fliser?

Lidt gør også en forskel

Hvis du lige er flyttet i ny bolig med et gammelt badeværelset, kan nye fliser på en enkelt væg gøre en stor forskel på et lille budget. Væggen med anderledes fliser vil blive blikfang i rummet på samme måde som væggen i stuen med det mønstrede tapet. 

For at fremhæve pointen i, at den ene væg med anderledes fliser på er ment som blikfang, bør du gå efter en kontrastfarve eller fliser i en anden stil end de eksisterende. De gammeldags brunlige 70’er-fliser bliver eksempelvis sat i god kontrast med neongule mosaiksten. De håbløst umoderne 80’er-fliser i koboltblå farve får en pusterum med en klassisk hvid flisevæg. 

Søger du et andet alternativ?

Er du ikke så vild med ideen om blot at skifte fliser på én væg, kan du vælge at udskifte fliser de steder, hvor de er nødvendige – og tapetsere med vådrumstapet i resten af badeværelset. Her er det en god idé at vælge fliser og vægfarve i matchende nuance, så væggene fremstår som en helhed. 

Et endnu billigere alternativ til at udskifte dine fliser på badeværelset kan være helt enkelt at male dem. Det er muligt at male både fliser og fuger med almindelig maling – og det holder – også inde i brusekabinen! Vælg kun denne løsning som et midlertidigt alternativ, indtil du har råd til nye fliser – for der skal ikke mere end få ridser til, før fliserne igen ser slidte ud, når de er malede.