Følg med på trenden med et sildebensbord

Er du på udkig efter et flot sildebensbord? Sildebensborde har i den grad vundet indpas herhjemme, og det er blevet en af de helt store trends, når det kommer til både valg af spiseborde og sofaborde. 

Den store popularitet er der en særlig grund til. Et sildebensbord kan nemlig tilføje noget helt særligt til det rum, det befinder sig i, og det kan løfte dit hjem til nye højder med sit smukke udtryk. 

Få et sildebensbord i den bedste kvalitet 

Hvis du gerne vil have et sildebensbord, der emmer af godt håndværk og sans for detaljen, så skal du have fat i Hipstory. Hos dem kan du nemlig få et sildebensbord i den bedste kvalitet. Alle deres sildebensborde er håndlavet, og man mærker tydeligt, at der ligger en masse arbejde og tanker bag hvert bord. Alle deres borde er unikke, og der ikke to borde, der er identiske. 

Hipstory lægger vægt på at bruge naturlige materialer, og derfor kan træet ændre sig en smule med tiden. Selvom træ bliver lavet om til et bord, så er det stadig et levende materiale, der tilpasser sig omgivelserne. Det er en del af charmen og er med til at gøre hvert sildebensbord helt unikt. 

Et sildebensbord der matcher dit hjem og ønsker 

Hipstory forhandler fire typer sildebensborde i forskellige størrelser og farver. Du kan vælge imellem mørkolieret egetræ og lyst egetræ. Der er både sofaborde og spiseborde at vælge imellem, så der findes med garanti et bord, der matcher dit hjem og ønsker. 

Hvis du er blevet overbevist om, at du skal have fat i et sildebensbord, så klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i deres gode udvalg. Du kan både vælge at få det leveret, men du kan også møde op i deres showroom på Frederiksberg, hvis du gerne vil se det inden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *