Find din lokale maler i Helsingør – når boligen skal renoveres

12 februar 2021 Astrid Pedersen

I det nordøstlige hjørne af Nordsjælland finder vi Helsingør – en velkendt by for de fleste. Helsingør huser nemlig, foruden det berømte slot Kronborg, direkte færge forbindelse til søsterbyen Helsingborg som tidligere hørte til de danske købstæder.

I udlandet er Helsingør og Kronborg kendt som tilholdsted for Shakespeares Hamlet – og blandt skolebørn fra hele Sjælland er Helsingør især elsket for byens store potentiale for skole udflugter i form af Teknisk Museum, Søfartsmuseet og de spændende kasematter under byens vartegn.

Som hjemstavn for den moderne familie byder Helsingør, foruden et rigt kulturliv og smuk natur, på et væld af tilbud for store og små. I Helsingør finder du nogle af de bedste børnehaver og vuggestuer i Nordsjælland samt velrenommerede skoler og gymnasier. Og med Kystbanen eller via motorvejen er der ikke langt ind til den helt store by hvilket gør Helsingør til et veritabelt pendler paradis.

Lad den bedste maler i Helsingør hjælpe med renoveringen af familiens nye bolig

Har du og familien købt hus eller lejlighed i Helsingør har I således rigtig meget at se frem til. Der er ikke noget at sige til hvis I står og tripper og helst vil flytte ind i en fart. Men I bør tøve en kende, og tage boligen i øjesyn først.

Det er meget sandsynligt at den trænger til en større eller en mindre renovering. Og under alle omstændigheder bør I sætte tid af til grundigt malerarbejde. Det er de færreste bolig ejere som sørger for at sætte vægge, lofter og indvendigt træværk i stand når huset eller lejligheden alligevel skal sælges.

Derfor er det en god idé at lade en professionel maler varetage opgaven med renovering af stuer og værelser i den nye bolig. Til dette formål bør I vælge en lokal maler i Helsingør. Ham eller hende kan I finde hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-helsingoer/ 

Flere Nyheder