Find de bedste brugte biler i perfekt stand

Find de bedste brugte biler i perfekt stand

Det er dyrt at købe en ny bil i Danmark. Fabriksnye biler koster ofte langt mere i anskaffelse, når du køber dem her til lands, end de er prissat til hos vore nærmeste naboer Sverige og Tyskland. Dette skyldes, at den danske stat pålægger bilerne tårnhøje skatter og afgifter, hvilket kan hæve salgsprisen med op imod 180%.

Af samme grund er det nærmest umuligt for den almindelige lønmodtager at finansiere købet af en ny bil uden at skulle gældsætte sig ved optagelse af et såkaldt bil lån. For mange familier er dette samtidig en dyr løsning, idet de månedlige afdrag på bil lånet skal kunne dækkes i det månedlige budget. Og når bilen samtidig mister langt størstedelen af sin nyværdi inden for de første tre år, kan det virke helt omsonst at skulle optage et sådant lån.

Køb din nye bil brugt – det betaler sig

Men faktisk kan du drage nytte af dette værditab. Det betyder nemlig, at du vil kunne anskaffe dig en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af bilens nypris. Samtidig behøver du ikke at gøre dig bekymringer om hvorvidt din nye, brugte bil blot er et sminket lig.

Køber du din bil gennem en autoriseret forhandler, kan du nemlig sagtens forvente, at prisen står mål med kvaliteten. Mange virksomheder – for eksempel leasing eller udlejnings firmaer – sælger bilerne fra deres vognpark efter ganske få år i drift, for at kunne tilbyde deres kunder de nyeste modeller. Denne handel foregår som oftest via en autoriseret forhandler.

Således kan du snildt få fingrene i en brugt bil med kun få år på bagen, og en høj vedligeholdelses standard. Og er du rigtig heldig følger der en masse spændende ekstra udstyr med, som du ellers ville have skullet betale en merpris for.

Find flotte brugte biler fra forhandlere i Danmark på biltorvet.dk