Få hjælp til VVS i Hvide Sande

20 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal du bruge hjælp til VVS arbejde i din bolig i Ringkøbing eller Hvide Sande? Så bør du kontakte en lokal autoriseret VVS installatør som for eksempel Ryevad & Henriksen A/S.

Ryevad & Henriksen A/S og Hvide Sande VVS – to sider af samme sag

Når du står og skal bruge en erfaren VVS tekniker eller installatør i Hvide Sand er det Ryevad & Henriksen A/S du skal have fat på.

Ryevad & Henriksen A/S har nemlig overtaget Hvide Sande VVS, og således også virksomhedens kunder. Det betyder at du sagtens kan regne med samme høje service niveau når du henvender dig til Ryevad & Henriksen A/S for at få hjælp til VVS opgaver i din bolig.

Ryevad & Henriksen A/S hjælper med alle former for VVS arbejde, fra lapning af utætte vandrør til total renovering og modernisering af dine VVS installationer i forbindelse med istandsættelse af din bolig. Skulle der opstå en akut nødsituation som kræver handling her og nu tilbyder Ryevad & Henriksen A/S VVS vagt, også uden for normale åbningstider.

Du kan altid være sikker på kort reaktions tid og hurtig udrykning når du benytter Ryevad & Henriksen A/S som dit VVS firma i Hvide Sande. Og på den måde vil du have meget bedre chancer for at forebygge alvorlige skader på din bolig.

De dygtige VVS installatører og teknikere hos Ryevad & Henriksen A/S er altid 100% a jour med de seneste arbejdsmetoder og standarder inden for deres fag. Det betyder at du er garanteret VVS installationer som overholder alle regulativer, og som vil kunne holde sig intakte i mange år fremover.

Ryevad & Henriksen A/S er omfattet af DS Garantiordningen for autoriserede håndværkere hvilket er din sikkerhed for såvel klagemulighed som garanti på det udførte arbejde. Du kan læse mere om Ryevad & Henriksen A/S på hjemmesiden ryevad-henriksen.dk.

Flere Nyheder