Få hjælp til at håndtere sorg hos psykolog på Østerbro

Har du mistet en du har kær – enten i forbindelse med skilsmisse eller et dødsfald? Så døjer du med stor sandsynlighed stadig med smerten, sorgen og savnet.

Det kan godt være rigtig svært at tumle med disse problematikker på egen hånd. Har du ikke nogen til at hjælpe dig igennem den svære tid kan du i stedet kontakte en dygtig psykolog. Her vil du blive mødt med åbenhed og empati – og du vil få mulighed for at snakke om alt det der er svært lige nu.

Hvorfor gå til psykolog – jeg fejler jo ikke noget?

Måske synes du det virker unødvendigt at opsøge en psykolog i forbindelse med en helt almindelig livsbegivenhed. Døden er ganske naturlig, og folk bliver jo skilt hele tiden.

Her er det vigtigt at holde sig for øje at der ikke er nogen opskrift på hvordan man kommer videre efter at have mistet. Der er ingen der siger at man skal kæmpe med sorg, skyldfølelse, vrede eller afmagt i årevis. Der er ganske vist en del faser som skal gennemgås – men igen er der ingen regler som foreskriver at du nødvendigvis skal gennemgå dem alene og uden hjælp.

En psykolog kan være en ganske uvurderlig støtte når du skal arbejde dig igennem et tab. Såvel dødsfald som skilsmisse kan være særdeles traumatiske for et menneske. Selv om andre mennesker måske tager begge dele i stiv arm er der ingen der forventer at du skal kunne reagere på samme måde. Ikke to mennesker er ens hvad angår det følelsesmæssige.

Føler du at mørket overmander dig, og at du har svært ved at se lyset for enden af tunnellen, er der al mulig grund til at lade en dygtig psykolog fungere som guide. På den måde vil du kunne lære at leve med sorgen i stedet for at dø af den. Du kan finde din psykolog på Østerbro på larsbjarno.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *