Er havearbejde en hobby for dig?

19 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Nogle mennesker elsker havearbejde og anser det som en hobby, hvor de kan afstresse fra en travl hverdag. For nogle er havearbejde også en hyggelig ting, som man gør med familien. Børnene river ukrudt op, mens far slår græsplænen og mor planter blomster i bedet. Det er dog ikke alle, der deler denne holdning og nogle mennesker gider slet ikke havearbejde. Vi vil både fokusere på dig, der elsker havearbejde og på dig, der foretrækker hjælp. 

 

image

 

Inspiration til dig der elsker havearbejde 

Som nævnt er der nogle, der anser havearbejde som en hobby og som finder det afstressende. Det kan være fordi man finder en ro i havearbejdet eller fordi det er her, at man tilbringer en masse kvalitetstid med familien. Uanset grunden, så håber vi, at vi kan inspirere dig alligevel. 

Hvis dig og familien har gjort det til en fælles ting at lave havearbejde sammen, så fasthold endelig denne tradition. I kan evt. lave en aftale om fast at gøre det én gang om ugen. Hvis du oplever, at det bliver sværere og sværere at få børnene med, så forsøg at varier deres opgaver. Selvom de ikke skal have nogle alt for svære opgaver, så kan de godt andet end at trække ukrudt op. Du kan evt. lade børnene plante nogle blomster, bær eller grøntsager, som de får det fulde ansvar for. Det kan motivere dem til at ville i haven igen og igen, så de kan holde øje med, hvordan det vokser. 

Inspiration til dig der foretrækker hjælp 

Det er helt okay, hvis du hverken finder havearbejde afstressende eller sjovt. Det er bestemt ikke alle, der kan lide at være i haven og der er også nogle, der fravælger at bo i hus, simpelthen fordi de ikke gider havearbejde. Det er en skam, fordi selvom du ikke gider havearbejde, så er der altid den nemme løsning, nemlig at hyre en anlægsgartner. De kan hjælpe med alt fra græsslåning til topkapning af det store træ i haven. Du kan blot søge ‘topkapning i Herning‘ eller ‘anlægsgartner’ og læse mere om dine muligheder for professionel hjælp. 

Flere Nyheder