Emaljelak til badekar – ikke den optimale løsning

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis dit badekar er begyndt at fremstå slidt og nusset skyldes det som regel at emaljen er eroderet. Du behøver dog ikke at skifte badekarret ud af den grund. Du kan nemlig vælge at lade badekarret reemaljere, eller måske selv prøve at rette op på skaderne ved hjælp af emaljelak til badekar.

Hvad er emaljelak til badekar?

Hvis dit badekar ikke længere er så smukt og skinnende som da det var ganske nyt kan du vælge selv at male badekarret med emaljelak til badekar.

Emaljelak til badekar er et materiale som kan bruges til at male et badekar indvendig. Du kan købe emaljelak til badekar i et byggemarked eller en maler forretning, og det kommer i små bøtter.

image

Emaljelak til badekar påføres ved hjælp af en maler rulle og kræver således ikke noget særligt udstyr. På den måde kan du dække mindre ridser og grimme misfarvninger fra kalk og okker som har aflejret sig i den slidte emalje.

Desværre er resultatet hverken lige så smukt eller holdbart som en professionel reemaljering. Emaljelak til badekar vil typisk ikke binde særligt godt, og vil efter relativt kort tid begynde at slå revner eller skalle af. Og du får ikke den samme smukke og ensartede overflade på badekarrets inderside som du vil opnå med en reemaljering.

Vælg en reemaljering – for det mest holdbare resultat

Med en reemaljering bliver emaljen på hele karret inderside skiftet ud med en nye en af slagsen. Det betyder at alle ridser, revner, skrammer og misfarvninger fjernes permanent, og ikke blot dækket over.

Det betyder at du får et flottere og meget mere langtids holdbart resultat. I hvert fald hvis du lader en dygtig og erfaren badekarsmaler forestå maling af dit badekar.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København hos Emaljemanden. Klik ind på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljelak-til-badekar/ og læs mere.

Flere Nyheder