Dildo i str. XL?

Dildo i str. XL?

Er du på udkig efter en ekstra stor dildo, så kan du med fordel tage et kig på https://www.belugi.dk/. Her finder du et kæmpe udvalg af XL dildoer, og du er garanteret den bedste pris på markedet, ligesom din dildo sendes diskret med posten.

XL Dildo, kæmpe dildo, stor dildo…

… kært barn har mange navne, og det gælder også store dildoer. En XL dildo er for dig, der elsker ekstra vild og fyldig stimulation. Den kan give et kick til legen med dig selv eller din partner, og det store format er pirrende og frækt. Nogle dildoer kan både bruges til vaginal og anal stimulation, mens andre kun egner sig til vaginal penetrering – vær opmærksom på det, når du vælger din dildo.

Når størrelsen er afgørende

En XL dildo fra belugi.dk er mellem 25-38 centimeter lang og op til 9 centimeter i diameter. Desuden fås de som regel ikke med vibration og heller ikke i et kæmpe udvalg af farver, da der her er fokus på noget helt andet; nemlig størrelsen.

Hvis du vil have en endnu fyldigere oplevelse, så er det en mulighed at købe en fist: En dildo der er formet som en knyttet hånd, og dermed giver en ekstrem og vild oplevelse.