Den praktiske græstrimmer

18 maj 2022 Niels Geckler

advertorial

Med en græstrimmer kan du komme over alt på plænen – selv de snævre og utilgængelige kroge. Har du ikke en allerede, så findes der en på https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html 

Det kan være afsindigt irriterende at se på alle de totter af langt græs, som stadig står i de snævrer områder og vanskelige hjørner efter at du har slået græsset med din plæneklipper. Det kan være helt umuligt at komme tilstrækkeligt tæt på bede, mure og andre forhindringer i haven med den mere eller mindre klodsede græsslåmaskine, så hvad er løsning ? 

Du kan lade de lange tottet stå og være ligeglad, du kan give dig i kast med at klippe dem ned manuelt med en saks – eller du kan tage dem med en græstrimmer. græstrimmeren er en mindre og mere agil version af kratrydderen. Med græstrimmeren kan du komme ind selv de snævre og utilgængelige steder. Den er lettere at håndtere end den tunge kratrydder, men har til gengæld heller ikke de samme kræfter. Det betyder så heller ikke noget, for den er kun beregnet til at klippe græs, og det kan en Makita græstrimmer i hvert fald sagtens klare.

Makita græstrimmer

Makita – en japansk producent med global tilstedeværelse 

En af de store producenter af elektriske redskaber til haven er den japanske virksomhed Makita. De har i løbet af godt 100 år udviklet sig fra at være en mindre producent inden for elmotorer, lyskilder med videre til i dag at være en af de helt store spillere på verdensmarkedet når det kommer til elværktøj og elektriske haveredskaber.  

Både professionelle og amatører har taget det japanske mærke til sig. En af de smarte ting er, at Makita i stort set alle deres redskaber og værktøj anvender det præcis samme batteri, så du kan bruge et enkelt batteri til alle dine redskaber. Dermed sparer du prisen på at skulle købe flere batterier.

Flere Nyheder