Blidt lys fra smukke og dekorative pendler

Blidt lys fra smukke og dekorative pendler

Det smukkeste lys til dine stuer og værelser får du fra lamper, som er formgivet til at få det bedste ud af lyskilden. Denne type lamper er bedre kendt som designer lamper, fordi der er lagt tid og ressourcer i designet af de smukke lamper. Designer lamper har en helt umiskendelig kvalitet i forhold til almindelige lamper, idet der er kælet for såvel materialer som udformning – og disse to elementer går op i en højere enhed, lige som lyset fra en ægte designer lampe vil skabe helhed i din indretning.

Pendler – de ultimative designer lamper

Hvis du ønsker helt særlig belysning i afgrænsede områder af dit hjem, kan du gå efter de stemningsskabende og smukt designede pendler fra kendte brands. Blandt de mere velrenommerede fra vore egne nordlige breddegrader kan nævnes Muuto, Menu, &tradition, Normann Copenhagen, Verner Panton, Lightyears, Design House Stockholm og Northern Lighting – disse brands har fremstillet pendler, som har sat Norden og Skandinavien på verdenskortet inden for lysmageri.

Leder du efter designer pendler med et mere sydligt islæt, kan italienske Flos samt Anour, Gubi, Secto, Tom Rossau og Tom Dixon anbefales. Disse brands har igennem mange årtier været leveringsdygtige i såvel pendler som loftlamper, gulvlamper, bordlamper og væglamper med klassiske og tidløse former samt en uovertruffen gengivelse af lyset. Her kan især pendlerne i Glo-ball serien fra Flos fremhæves som ganske exceptionel. Disse pendler har inden for kort tid vundet status som moderne klassikere, med deres organiske former og blide, behagelige lys.

Find din nye designer pendel online

Du kan finde mange forskellige serier og kollektioner af pendler fra ovennævnte brands på andlight.dk, som også er leveringsdygtig i pendler og andre designer lamper fra producenter så som Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan og Lumen Center Italia.