Advokat århus

http://hviidadvokater.dk/ Advokatfirmaet Hviid Advokater A/S tilbyder kompetent advokathjælp. Søger du advokat Århus, tilbyder vi juridisk rådgivning til både private og erhverv. Hos Hviid Advokater A/S er du sikret den bedste service til en konkurrencedygtig pris.

Vi guider dig sikkert gennem forløbet, og vi bestræber os på at skabe tryghed i vores samarbejde. Hviid Advokater er etableret i 2007 og har mange års erfaring på primært fem forskellige områder: Privatrådgivning, erhvervsrådgivning, erstatning, byggeri- og entrepriseret og boligrådgivning. Hver af vores advokater har ét eller flere kompetenceområder, som vedkommende er yderst specialiseret i. Hos os er du derfor sikret stor faglighed inden for det bestemte problemområde.

Hviid Advokater A/S er landsdækkende, og du finder os bl.a. i Århus.

Det er vigtigt for os, at kunden mødes med ærlighed, og at vi får afstemt forventninger til forløb, pris, resultat m.m. Du er sikret stor faglighed hos os, og vi vil altid møde vores kunder med stor åbenhed. Fokus er på det juridiske arbejde, som skal være effektivt og grundigt.

Har du brug for advokathjælp inden for bygge- og entrepriseret, kan vi bistå dig i sagen. Vi tilbyder hjælp i voldgiftssager, hvis der er opstået tvivl eller konflikter på baggrund af voldgift. Derudover kan vi hjælpe i retssager og vurdering af, hvorvidt det kan betale sig rent økonomisk, at føre en sag. Vi kan også tilbyde advokathjælp i forbindelse med fejl og mangler på et byggeri, eller hvis der er opstået uoverensstemmelse mellem de aftalte krav og det udførte arbejde. Derudover kan vi rådgive dig i forhold til entreprisekontrakt og sikre et udførligt papirarbejde. Det kan være svært at gennemskue det juridiske arbejde og de nødvendige tiltag i forbindelse med bygge- og entrepriseret, og det er her at vi træder ind i billedet. Hos Hviid Advokater A/S har vi mange års erfaring med bygge- og entrepriseret og har bistået mange entreprenører og private i det juridiske arbejde.

Vi efterstræber praktiske løsninger og grundighed, hvilket også afspejler sig i vores resultater. Vi ønsker at være tilgængelige over hele landet og sætte kundens behov i centrum. Vores rådgivning befinder sig på et højt fagligt niveau, og vi kan derfor føre dig sikkert gennem en eventuel retssag.

Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig tryg ved vores faglighed og indsigt i juridiske forhold. Derudover er det også centralt for os som advokater, at du får indsigt i vores forventninger til resultat, tidshorisont og pris.